Blogg

Ipo, Spira och Lillbubben !

Måste bli duktigare på att uppdatera bloggen och den nya fina hemsidan. Amanda B har hjälpt mig och jag känner mig jättenöjd med denna. Men men det är bara att ta sig lite tid för den!

I tisdags blev mina änglar, Ipo, Spira och Lillgubben 8 veckor. Tyckte det var "igår" de föddes. De är helt underbara, det syns redan att de har en av o på knapp. Idag var vi hos veterinären och ögonlyste , alla var u.a, jag hade inte förväntat mig annat. De chippades, vaccinerades och besiktades. Vet. var alldeles överförtjust i hur de agerade, man släcker i rummet vid ögonlysningen och vet. tar på sig en "pannlampa" o sätter ljusstrålen i ögat, jag var beredd på att de skulle bråka lite i varje fall men de bara fogade sig o slappnade av. Kände mig ganska stolt över mina små.

Jag passade på att väga dem och lilla klossen Ipo vägde 1 kg mer än Spira, det känns att han är mannen i flocken. Lillgubben vägde några hg mindre än Ipo så killarna är ganska jämna i storlek.

Bilresan till Örebro gick superbra den med, hade kanske förväntat mig lite skäll och pip men se de la sig o somnade så gott, det bådar gott inför framtiden, inget stress eller annat som visade sig.

På lördag åke Lillgubben till sin nya familj, ganska långt ner i landet, han kommer att få det toppen, jag hoppas att vi ändå får chans att se o träffa honom då och då.

Ipo och Spira stannar kvar här hemma, Ipo ska flytta med Martin till Sundsvall och så får vi hoppas att Amanda med får jobb och flyttar med. Amanda kommer att visa honom på utställning samt att träna bruks och ev Ipo med honom. Jag och Spira kommer visa oss på utställningar men också inom brukset/lydnad,  ja vi får se vad det blir. Ambitioner och mål har jag i all fall!

 

 

.


1 kommentarer

Namn: lizzy&nitro www.wolfeye.org
Tidpunkt: 2012-04-12 23:28
Härligt att allt gick så bra hos veterinären! Med så fina guldklimpar så kan det ju bara gå bra Kram från oss!

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.