Blogg

Lite om valpar o annat smått och gott!

Lovade mig själv att bli lite duktigare på att skriva lite här men glömmer bort det med allt som är.

Men Ipo och Spira fortsätter att utvecklas, de är väldigt härliga och energifulla. Mycket smarta och lättlärda . Men jag kan väl  villigt erkänna att det inte är att rekomendera att behålla två små livfulla , det tar mycket mycket tid , men iofs så är det snart sommarlov och Ipo kommer ju att flytta med Amanda o Martin.

Semlan leker med dem som om hon aldrig gjort något annat, hon är en väldigt bra lektant.

Rut (Lundens Bellagotto Eleganza) är här på besök, vi håller på att få ordning på pälsen tills vi ska vara med på utställning snart.  Hon gillar inte de små något vidare men leker med Semlan och Smilla!

Igår var vi på Örebro Brukshundklubb och tränade inför lkl2, Smilla och jag, de små var med, men sov mest i bilen men var ute och kissade med jämna mellanrum, de var så lugna och fina och sov i hundburen, de är ganska enkla att ha med sig .Det är en riktigt trevlig klubb med bra träningskamrater.

Smilla och jag var inte riktigt överens i träningen, hon frågade mig hela tiden vad jag sysslade med, det blev många missförstånd, jag har tänkt att försöka få min LP2 nu snart och lyckas vi inte så struntar jag i det och koncentrerar oss på brukset istället.

Vi tog kort på Belissa och Rut idag, jösses vad lika de var, det kommer snart bilder från Rutans matte Åsa.

Funderar på en klippkurs den 27/5, med Annika Ahlen, får se om det blir några anmälning till den, anmäl till mig snarast om du är intresserad, ja det gäller Lagotto!

Detta får bli mitt inlägg, ska lägga in lite nya bilder men som vanligt räcker inte tiden till, men, men SKA göra det i veckan.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men man får försöka ta nya tag och tänka om och göra något radikalt i situationer som uppstår. Ha en jättebra kväll alla!!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.