Blogg

Valpar och tävling

Ja det känns som att det är dags att uppdatera hela hemsidan men tiden räcker inte riktigt till.

 

Men Belissa har fått fem fina valpar, 2 tikar och 3 hanar, alla bruna och vita, men några blir med stor säkerhet brunskimmel.Valpningen gick bra men drog ut lite på tiden, så när vi var på väg till Strämsholm så kom det två små valpisar i bilen, då kunde vi vända o åka hem igen, på kvällen senare så kom två valpar till.

 

Mor o barn mår bara bra, de gör som barn ska göra, äta,sova kissa o bajsa.De ökar bra i vikt så mat finns hos mor. Ska försöka sätta in bilder varje vecka på de så att ni som tingat valp kan följa dem här tills ni kan komma och hälsa på.

 

Hanen som Belissa är parad med är en mycket trevlig kille, han heter Kimberlykevins Riggo Romantico. Han är en kraftig hane, brunskimmel med ett alldeles särskilt  supertemperament, Arbetsvillig, glad jämt och mycket social, jag har stora förhoppningar att det ska bli fina, sociala och arbetsvilliga valpar.

Riggo har en fantastisk pälskvalitet med stora krullor.

Belissas dotter "Rut" är med parad med honom, Lundens Bellagotto Eleganza heter hon, är 3 år o det blir hennes första kull. Rut och Belissa är ganska lika till temperamentet så jag har stora förhoppningar på bra mentalitet hos de valparna med. De valparna ska födas i mitten av Juli, med lev. i spetember.

 

Riggo 20120513 005


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.