Blogg

Star Star Wars kullens flytt till sina nya familjer, Romanticokullen är född, Ipo:s flytt och lite om Spira och lite om barnbarnets Hampus besök hos oss

                                 Star Wars Kullen, Belissa och Riggo

Nu har alla valparna åkt till sina nya familjer, de är lite utspridda men Leia bor kvar i Nora, Otto i Örebro,Jaina i Örebro,, Koda i Borås och "Dart" i Trosa. Jag vill önska er alla lycka till med era fina valpar. Jag är så nöjd med denna kombination och tror att de kommer att bli bra, positiva och friska hundar.

Ni alla vet att ni kan ringa eller meila mig närhelst det dyker upp frågor ni funderar över, det är ju roligt att få höra av er när det går bra med,  inte bara när ni vill fråga något förstås.

 

Romantico kullen född  2012-07-10

Kimberlykevins Riggo Romantico och Lundens Bellagotto Eleganza  "Rut"

Denna kull är efterlängtad , det blir  den tredje generationen i min kennel ,  Belissa blir mormor till min nya valp som ska stanna kvar i kenneln. Valpningen gick väldigt bra, Rut var jätteduktig, det blev 2 tikar och 5 hanar. Som det ser ut idag så finns 2 hanar otingade .

 

Ipo, 5 månader imorgon den 14/7

På grund av  förändrade omständigheter så flyttade Ipo hem till Emma i Vänersborg, där ska han bo och tränas o tävlas i bruks. Han är mitt  -barn, han har så mycket Smilla i sig och är en lugn o balanserad kille. Jag har stora förhoppningar på honom han kommer att bli en kanonhund,  har en massa "willtoplease" så Emma kommer att få en alldeles utmärkt "förstaaussie" hund att arbeta med. De har redan anmält sig till en brukskurs på Vänersborgs Brukshundklubb. Jag önskar dem all lycka till och de kommer att få så roligt ihop.

Spira, 5 månader den 14/7

 Den lilla turborödhättan, hon gör så mycket "fortofel" att man inte riktigt hänger med. Men hon har väldigt mycket arbetsglädje och energi så mina förhoppningar är att det kommer att bli superbra när hon växt till sig. Nu tränar vi mycket "fotgående" att söka sig naturligt till min vänstersida.Jag tar det väldigt lugnt då hon verkligen vill göra en massa saker samtidigt. Vi tränar på att INTE hälsa på allt och alla när vi är på promenad, vi tränar inkallning, fot, sitta och ligga, fast inte samtidigt så klart

Vi har provat på lite spår, bara raka spår ca 100 -150 meter, hon tyckte det var jätteskoj, hon har nosen i backen och piper inte ett endaste dugg, det var en farhåga hos mig då hon gärna vill prata lite i allt arbeta, men tyst och metodiskt spårar hon.Nu ska vi utöka spårlängden och se om hon håller fast annars backar vi igen. Hon är roligt att träna med och har en massa egna påhitt för sig.

 

Hampus, vårt barnbarn som är 4 år, ville stanna kvar hos mormor o morfar när hans mor o far åkte hem.Javisst tänkte vi, det kommer nog att gå bra!!  Och det är precis det som det gör , det är riktigt roligt med småbarn i huset igen, det var ett tag sedan, även om det känns som att 18-åringen ibland är ganska liten när det gäller tvätt o städning, (han läser ändå inte detta). Hampus läggaer sig vid 20.00 tiden o sover till kl 8.00-8.30 det är perfekt, sovmorgon varje morgon. Han bäddar sin säng, han hjälper till med att laga mat, ja faktiskt så är han väldigt lätt att samarbeta med.Han är med på det mesta, det är jätteroligt att ha hon om här hos oss, då han bor en bit bort så träffas vi inte så ofta. Han säger att " du mormor, dig ska jag bo hos tills jag blir stor" varje morgon säger han " jag har inte blivit stor än". Ja det kan väl inte bli annat är ett gott betyg till en mormor och morfar!


 

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.