Blogg

Lite om valpar o annat

Jag är som jag sagt tidigare inte så flitig med att skriva på hemsidan, det är så mycket med sociala medier , fb o insta o allt vad det heter. 

Men nu kommer det ett litet inlägg i alla fall. 

Valparna har nu hunnit bli 6 v, de är alldeles så där ljuvliga som valpar är. De är modiga, tuffa o väldigt sociala. Jag brukar bjuda in både små o stora människor för lite valpgos, det är så nyttigt för dem. Nu är alla valpar fördelade till sina nya ägare och det känns s bra. Jag har en väldigt tur med att hitta fina valpköpare till alla mina valpar.Denna vecka ska vi chippa dem, och nästa blir det ögonlysning o senare vaccinering o besiktning.

En liten tjej får vara kvar hemma , hon ska heta Elza. 

 

Jag har även parat  finaste Amorina som bor hos Sabine (fodervärd), vi diskuterade lite fram o tillbaka när i tiden vi skulle para henne, vi kom fram till att eftersom de är så aktiva vår/ sommar med träningar och tävlingar så beslöt vi att para henne nu, så i slutet av januari 2017 så kommer hennes valpar.

Eftersom jag har haft bråk hemma med aussie / lagotto så behöver jag en fodervärd till ev en tik o en hane, jag vill inte sluta med lagotto då det är en härligt ras men så länge Smilla finns kvar så kommer det inte att fungera. Under tiden Amorina är här så ska Smilla bo nere hos Emma med Ipo och Zack, men när valparna har flyttat kommer hon hem igen.

Det känns väldigt tråkigt att de inte kommer överens o hundslags mål mellan tikar är nog det värsta man kan vara med om, de är så tuffa.

Hanhunden jag har använt träffade jag i Italien 2015 hemma hos en uppfödare  Fabrizio Caira , jag fick senare erbjudande att köpa honom men valde då att avstå. Men nu bor han i Sverige och kunde då använda honom. Det är en supersocial kille med ett bra arbetshuvud.

Han är brunskimmel och heter BART !

 

Ser fram emot denna kull! AMorina är en väldigt trygg mamma och tar hand om sina valpar på ett bra sätt!

 

Är ni intresserade av denna kull och vill veta mera, tveka inte utan ring eller maila mig !

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.