Blogg

Vintern är snart slut - och Våren kommer snart

Det var ett tag sedan jag skrev trots att jag lovade mig själv att försöka uppdatera oftare.Det är lättare att lägga in bilder o skriva på face book men en hemsida är ju egentligen ännu viktigare att hålla uppdaterad. Valparna efter Smilla och Dastin har utvecklats fint. Jag är så nöjd med hela kullen.Under hösten så har jag ställt Aska med jättefina resultat. Även Rock och Leia är ställda en hel del med bra resultat.

Vi började utställningsåret med My Dog, tyvärr så var Aska  osäker på det blankpolerade golvet så hon visade inte upp sig på det sätt hon brukar.

Den första dagen så blev  Jax  BIR, så många grattis till Michaela o Jax som visade honom så fint.Blev sen oplacerad i gruppen, men känner mig stolt över detta fina ekipage.

Den andra dagen blev Rock BIR och Leia BIM, många grattis till er med, känner mig stolt över det fina resultet min kull hade som helhet.

Blir spännande att följa alla i framtiden.

Carmen var med också en dag på My Dog, det gick riktigt bra att visa henne, det var väldigt trångt vid lagotto ringen. Carmen startade i Juniorklass, men fick VG, domaren tyckte hon var valpig, ja hon var precis 9 mån o 5 dagar .

Under våren så kommer jag att träna med Aska så vi kan starta appellen till sommaren, vi får se om det blir spår eller sök.

Ser fram emot vår/sommaren med alla utställningar och kurser, alla helger är nästan inbokade med olika hundaktiviteter.

Vi har valpar i huset, Sally och Fedro har fått fem fina valpar, 4 tikar och 1 hane.

Sally kommer ifrån min kennel, hon är efter Belissa. Pernilla som äger henne ska behålla en valp efter henne. En av tikarna kommer att flytta med Sally hem till Västerås igen.

Valparna ser väldigt fina ut , de har väldigt fina huvuden, det blir nog brunskimmlar på de flesta.

Sally är en fin och trygg mamma och sköter om sina små så bra.

Eventuellt finns hanen kvar så är du intresserad så går det bra att meila, ringa eller skicka meddelande på facbook.

 

 

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.