Blogg

Hösten är här

Det är många som säger att de gillar hösten, dit räknar jag mig inte, det är absolut den värsta årstiden jag vet, har svårt med mörker o regn o rusk. Är ju en fryslort med, fryser jämt hur mycket kläder jag än har på mig.

Vi har under hösten  deltagit på en del inofficiella utställningar med lilla blå (Aska)  med strålande resultat.Flertal BIR / BIM (brorsan snöt BIR:et) inte ledsen för det, samt en del placeringar i BIS:en.

Lilla Blå är så rolig att visa, hon gillar verkligen att visa upp sig o sköter sig exemplariskt i ringen.

Både Rock och Lea visas och det tycker jag är så roligt, men framför allt så trivs alla med sina valpar och det är så roligt att få ta del av deras  vardag antingen gnm blogginlägg/ och eller gnm facebook. Jag har skapat en egen kennel grupp på FB så välkommen dit om du vill.Snart, den 10/10 blir de 6 månader, tiden går så fort. Jag hoppas att få till en kennlträff under våren.

 

RUT & FEDRO valpar

Jag är så nöjd med denna kull, alla är frimodiga, öppna o sociala valpar, precis som valpar ska vara!

Fredo, en kille som var kvar lite extra fastnade lite extra hos mig, så busig och han bjuder verkligen på sig själv. Zingo, en liten kreativ tjej, hon ska finnas kvar i kenneln men inte hemma hos mig.

De som har hört av sig är så nöjda och glada för sina valpar, det glädjer mig! Snart kommer en del på besök för att bli friserade, det ser jag fram emot.

Under  höst/vinter så fortsätter vi att träna o att ha kul ihop, lite utställningar blandat med sociala och lydnadsträningar kommer det att bli. Går allt bra så startar  Lilla Blå och jag Lkl1 under våren.

Det kom en liten glad tjej till oss från Italien i somras:

Il Granaio Dei Malatesta Carmen, en underbart liten tik som jag ser fram emot att visa när det blir dags. Tack Monica Benelli för att jag fick köpa henne.

Carmens syster kom med samma transport hon bor hos min kompis Katharina nere i Halland. syster heter Cesira o de verka vara ganska lika i sättet , mao ganska så busiga!

 

Under nästa år så planerar jag en kull lagotto valpar, jag söker därför efter en fodervärd, som krav så ska du :

  • Kunna sköta lagotton päls (med stöd av mig)
  • Vara intresserad av utställning
  • Ge hunden en meningsfullt hundliv, med allt vad det innebär, träna lydnad, rally lydnad, Ag, ha tid för din hund.
  • framför allt så är det en familjehund, som ska kunna vara med i alla miljöer.

 

 

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.