Blogg

Nya valpar o lite annat

Känner att jag måste skriva av mig lite nu! Alla aussievalpar har nu åkt till sina nya familjer, jag önskar alla stort lycka till, ni vet att ni kan ringa mig närsom helst för att fråga eller berätta något ni undrar över.

Nästan alla har jag kontakt med via FB och det känns väldigt bra att följa dem med bilder och inläggen. Några har jag meilat till o det verkar som att alla trivs med sina valpar och att det går bra!

Lilla Aska blir kvar hemma hos oss, hon är ganska lugn av sig tycker jag, vi tränar på att gå i koppel o en massa miljöträningar.Hon är en trygg tjej som tar saker o ting med ro. Hon var med mig på Örebro Läns Kennelklubbs invigning av nya klubbhuset och hon var så intresserad av både människor o de fyrbenta som var med.

 

Spira som bor hemma hos Anna, är röntgad nu, HD A och ED 0, det blev jag förstås mycket glad för. Snart är det Ipo:s och Amorinas tur med.

 

Jag väntar på Fedros JE dna svar, det ska komma närsomhelst. Hans uppfödare sa i alla fall att han "bör" vara fri. Rut är fri genom hennes föräldrar så det känns bra.

 

"Rut" Lundens Bellagotto Eleganza , fick sina valpar igår, Fedro är pappa till den kullen.alpar

Det blev 5 fina valpar, 3 söta tikar och 2 fina pojkar.

Har stora förhoppningar på att denna kull ska vara full av arbetsglädje!

 

Det finns några otingade ur denna kull så ni är varmt välkomna att höra av er!

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.