Blogg

Valpar, utställning och semester

Hinner inte riktigt med att blogga som det var tänkt! 7 valpar , + Ipo och Spira och sedan en vuxen hund att träna med. Ja dygnet borde ha mer timmar. Valparna blir 7 veckor på onsdag, de växer och utvecklas så fint. Det finns en tik kvar till salu, det var många som var intresserade av denna tjej, men sedan höll jag lite på henne till en intresserad men det visade sig sen att det inte blev den familjen. Tyvärr sparade jag inte tel nummer till de familjerna som visade intresse och som jag sa nej till.

Därför finns nu  en jättefin tikvalp kvar ur denna  kull som är till salu. Hon ser jättefin ut. Jaja hon blir väl kvar här så länge. Den lilla tjejen får gärna komma till en utställningsintresserad person!!

Ipo bor hos min dotter Emma , och de trivs så bra tillsammans, de har precis varit på besök och det märktes att han trivdes med sin nya familj.

Spira den lilla yrhättan, är så nöjd med henne, hon kan allt tror hon, vill gärna ta egna beslut, vi tränar på med lydnaden och kontaktövningar. Hon är jätteduktigt i spåret, det är en fröjd att se henne arbeta med nosen i backen.

Vi var till Eskilstuna på utställning. Spira fick exellent, HP, BIR, . Amanda visade henne, tack för det, hon skötte sig så fint i ringen. I finalen höll jag på at svimma, ca 30 hundar var med, först plockades 10 ut, Spira var kvar, sedan 10 till , Spira kvar, , sedan sa domaren  på fjärde plats ville han ha en sustralian shepherd, YES  BIS-4 , ohh vad glad jag blev. Lilla gumman , travade på så fint i ringen, och de fick ju springa 2-3 varv i stora ringen, det var superbra gjort. Tack igen Amanda!!! Min SUPERHANDLER!!

 

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.