Blogg

Lite om valpar o annat smått och gott!

Lovade mig själv att bli lite duktigare på att skriva lite här men glömmer bort det med allt som är.

Men Ipo och Spira fortsätter att utvecklas, de är väldigt härliga och energifulla. Mycket smarta och lättlärda . Men jag kan väl  villigt erkänna att det inte är att rekomendera att behålla två små livfulla , det tar mycket mycket tid , men iofs så är det snart sommarlov och Ipo kommer ju att flytta med Amanda o Martin.

Semlan leker med dem som om hon aldrig gjort något annat, hon är en väldigt bra lektant.

Rut (Lundens Bellagotto Eleganza) är här på besök, vi håller på att få ordning på pälsen tills vi ska vara med på utställning snart.  Hon gillar inte de små något vidare men leker med Semlan och Smilla!

Igår var vi på Örebro Brukshundklubb och tränade inför lkl2, Smilla och jag, de små var med, men sov mest i bilen men var ute och kissade med jämna mellanrum, de var så lugna och fina och sov i hundburen, de är ganska enkla att ha med sig .Det är en riktigt trevlig klubb med bra träningskamrater.

Smilla och jag var inte riktigt överens i träningen, hon frågade mig hela tiden vad jag sysslade med, det blev många missförstånd, jag har tänkt att försöka få min LP2 nu snart och lyckas vi inte så struntar jag i det och koncentrerar oss på brukset istället.

Vi tog kort på Belissa och Rut idag, jösses vad lika de var, det kommer snart bilder från Rutans matte Åsa.

Funderar på en klippkurs den 27/5, med Annika Ahlen, får se om det blir några anmälning till den, anmäl till mig snarast om du är intresserad, ja det gäller Lagotto!

Detta får bli mitt inlägg, ska lägga in lite nya bilder men som vanligt räcker inte tiden till, men, men SKA göra det i veckan.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men man får försöka ta nya tag och tänka om och göra något radikalt i situationer som uppstår. Ha en jättebra kväll alla!!


Ipo, Spira och Lillbubben !

Måste bli duktigare på att uppdatera bloggen och den nya fina hemsidan. Amanda B har hjälpt mig och jag känner mig jättenöjd med denna. Men men det är bara att ta sig lite tid för den!

I tisdags blev mina änglar, Ipo, Spira och Lillgubben 8 veckor. Tyckte det var "igår" de föddes. De är helt underbara, det syns redan att de har en av o på knapp. Idag var vi hos veterinären och ögonlyste , alla var u.a, jag hade inte förväntat mig annat. De chippades, vaccinerades och besiktades. Vet. var alldeles överförtjust i hur de agerade, man släcker i rummet vid ögonlysningen och vet. tar på sig en "pannlampa" o sätter ljusstrålen i ögat, jag var beredd på att de skulle bråka lite i varje fall men de bara fogade sig o slappnade av. Kände mig ganska stolt över mina små.

Jag passade på att väga dem och lilla klossen Ipo vägde 1 kg mer än Spira, det känns att han är mannen i flocken. Lillgubben vägde några hg mindre än Ipo så killarna är ganska jämna i storlek.

Bilresan till Örebro gick superbra den med, hade kanske förväntat mig lite skäll och pip men se de la sig o somnade så gott, det bådar gott inför framtiden, inget stress eller annat som visade sig.

På lördag åke Lillgubben till sin nya familj, ganska långt ner i landet, han kommer att få det toppen, jag hoppas att vi ändå får chans att se o träffa honom då och då.

Ipo och Spira stannar kvar här hemma, Ipo ska flytta med Martin till Sundsvall och så får vi hoppas att Amanda med får jobb och flyttar med. Amanda kommer att visa honom på utställning samt att träna bruks och ev Ipo med honom. Jag och Spira kommer visa oss på utställningar men också inom brukset/lydnad,  ja vi får se vad det blir. Ambitioner och mål har jag i all fall!

 

 

.

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.