Blogg

valparna är nu 5 veckor

Valparna har nu hunnit bli 5 veckor, Synd att vädret är så dåligt att de inte kan vara ute. Men vi får hoppas det blir bättre snart. De utvecklas fint och alla ser väldigt bra ut och de är ganska lika i temperamentet.

Det finns ju som vanligt en liten "bulldozer" och enl min uppfattning brukar det vara den första och den största!! De bor nu nere med oss i vårt kombinerade kök/all/tv rum så de blir vana vid alla ljud med dammsugare och annat. Det kommer en del besökare förstås och det är så bra att de får träffa  människor både små och stora.

Spira och Ipo, speciellt Ipo är väldigt nyfikna på dem, Ipo kan sitta väldigt länge utanför valphagen och bara studera dem och försöka slicka på dem när de kommer fram för att hälsa.I sinom tid ska han få gå in och gosa lite med dem.

Alla valparna har varit tingade sedan länge, men idag hände något märkligt, en valpköpare som skulle komma på besök idag , kom inte och sedan när jag ringde så stämde det inte, han skulle inte köpa hund och framför allt inte en lagotto,  iofs så kände jag något när vi pratade i telefon, men tänkte ibland känner man fel, men, men lita på din magkänsla nästa gång Maritha...

Skulle nästan vilja skriva ut hans namn, adress o telefonnummer på FB till andra uppfödare men med tanke på att det kanske inte är lagligt att göra så låter jag bli. Vill någon ha hans namn så får man meila mig istället. Det är fler uppfödare som kanske råkar ut för honom. Det finns ju andra saker att göra än att sitta och vänta på att folk ska komma .

SÅ DÄRFÖR FINNS NU EN HANE TILL SALU, REDO ATT FLYTTA HEMIFRÅN EFTER 8/7.

Imorgon ska jag göra ultraljud på Rut, det ska bli spännande!

 

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Skriv ett inlägg

Är du också sugen på att klottra, tipsa eller gratulera någon kan du skriva ett inlägg nedan.
Fälten "Namn" och "Meddelande" måste vara ifyllda för att skicka.

 
 
 
 
 

Den webbansvarige förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort inlägg som kan anses som olämpliga.